ons boekhoudkantoor in de regio Harelbeke

Welkom!

Farmaccount BV werd opgericht door Carly Carrette, Fiscaal Accountant ITAA. Met al enkele jaren ervaring als boekhouder vestigde hij zich in 1999 te Deerlijk. Eind 2011 verhuisde Farmaccount naar het huidige kantoor in de Waregemstraat 212, op de verbindingsas tussen Harelbeke en Waregem.

Vanaf 2018 staat Wannes Geldhof, Gecertificeerd Accountant ITAA, mee aan het roer. Zo blijven we sterk staan als speler in de boekhoudkundige en fiscale wereld.

De boekhouding is voor elke onderneming een werkinstrument voor het beheer van uw onderneming op lange termijn. Bij het voeren van uw boekhouding verwacht u dus hoogstaande kwaliteit en correctheid. Onze medewerkers zijn sterk betrokken bij uw dossier. Ze verwerven inzicht en kunnen bijgevolg gericht en specifiek meedenken.

Met een team van ervaren en enthousiaste medewerkers slagen we er dagdagelijks in om onze klanten in de regio Kortrijk - Harelbeke - Waregem kwalitatief te begeleiden. Ons doel is dan ook om een langetermijnrelatie uit te bouwen met elk van onze klanten. Welkom bij Farmaccount!


Ontdek het Farmaccount team