ons boekhoudkantoor in de regio Waregem, West-Vlaanderen

Welkom!

Farmaccount BV werd opgericht door Carly Carrette, Fiscaal Accountant ITAA. Met al enkele jaren ervaring als boekhouder vestigde hij zich in 1999 te Deerlijk, vlakbij de E17 van Kortrijk naar Waregem. Eind 2011 verhuisde Farmaccount naar het huidige kantoor, even verderop, in de Waregemstraat 212.

Vanaf 2018 staat Wannes Geldhof, Gecertificeerd Accountant ITAA, mee aan het roer van Farmaccount. Zo zorgen wij ervoor dat we sterk blijven staan als speler in de boekhoudkundige en fiscale wereld.

Bij het voeren van uw boekhouding verwacht u hoogstaande kwaliteit en correctheid. De boekhouding is voor elke onderneming een werkinstrument voor het beheer van uw onderneming op lange termijn. Onze medewerkers zijn nauw betrokken bij uw dossier. Ze verwerven inzicht en kunnen alzo gericht en specifiek meedenken.

Met een team van gedreven en ervaren medewerkers slagen we er dagdagelijks in om onze klanten in de regio Kortrijk en Waregem kwalitatief te begeleiden. Ons doel is dan ook om een lange termijn relatie uit te bouwen met elk van onze klanten.